Isporuka i povrat

Vreme isporuke

Naše bukete dostavljamo od ponedeljka do nedelje, od 8:00 do 21:00. Možete odabrati datum i vreme isporuke pri porudžbini. Potrudićemo se da vaše cveće isporučimo u traženo vreme, a ukoliko dođe do bilo kakve vanredne situacije, naši menadžeri će vas odmah kontaktirati. Ako nije navedeno vreme isporuke, mi ćemo isporučiti cveće u okviru našeg redovnog vremena isporuke.

Ako želite da promenite datum ili vreme isporuke, kontaktirajte nas što je pre moguće. Pokušaćemo da udovoljimo vašem zahtevu što je pre moguće.

Dostava vikendom i praznicima

Cveće dostavljamo svim danima u nedelji, uključujući vikende i praznike. Međutim, u nekim zemljama i gradovima dostava možda neće biti dostupna tokom određenih državnih praznika. Molimo vas da se konsultujete sa našim menadžerima da biste bili sigurni da ćemo uspeti da isporučimo vašu porudžbinu na vreme.

Nudimo tri načina isporuke: standardnu isporuku, isporuku sledećeg dana i isporuku istog dana. Možete odabrati način isporuke kada poručite. Cena isporuke i procenjeno vreme isporuke biće prikazani pre nego što potvrdite svoju porudžbinu.

Dostava u hotele i restorane

Vaše cveće možemo isporučiti u hotele, restorane i druga javna mesta. Molimo vas da prilikom naručivanja navedete tačnu adresu i broj sobe. Nećemo biti odgovorni za kašnjenja ili neisporuku ako nam dostavite nepotpune ili netačne informacije.

Povratak

Možete tražiti povrat novca ako se buket koji ste primili značajno razlikuje od onog koji ste naručili. Da biste dobili povrat novca, pošaljite nam fotografije primljenog buketa u roku od 24 sata od isporuke. Pregledaćemo vaš zahtev i javiti vam se što je pre moguće.